Opinie

8,1
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,2
Komfort
8,3
Lokalizacja obiektu
7,9
Udogodnienia
8,2
Personel
8,3
Stosunek jakości do ceny
7,9

Opinie

    Dagmara
    pl

    Ocena

    9,6
    7 kwietnia 2018
    Hotel ma już swoje lata i z zewnątrz wymaga odświeżenia.
    Ciekawe położenie ma się wrażenie pobytu w dżungli, dużo zieleni, kwiatów. Pokoje czyste, śniadania dobre urozmaicone. Do plaży dopływa się łodzią lub kajakiem- dla mnie nie był to plus ale dla dzieci duża radocha. Plaża cicha i czysta.
    Lukasz Smyka
    pl

    Ocena

    7,5
    16 marca 2018
    Stara głośna klimatyzacja
    Fajne położenie
    Konrad
    de

    Ocena

    7,1
    18 grudnia 2017

    Fajny hotel

    Dystans do plazy
    Lokalizacja na wyspie w porzadku choc dojscie do plazy troche skomplikowane poprzez koniecznosc uzycia kajaka, ktory jest do dyspozycji ale brak bezosrodnio przy hotelu plazy jest pewnym minusem
    pl

    Ocena

    6,7
    15 grudnia 2017
    Hotel wymaga remontu. Podarta moskitiera, brudne ściany, podarte ręczniki.
    Spokój, dobre śniadania, pomocna i przyjazna obsługa. Bezproblemowy, darmowy transport do plaży. Kajaki - duży plus. Pokój codziennie sprzątany.
    Karolina
    pl

    Ocena

    10
    27 listopada 2017
    Pokoje wymagają małego remontu.
    Śniadanie obfite, obsługa bardzo miła.
    Mariola
    pl

    Ocena

    10
    27 listopada 2017

    Ja i moja rodzina jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.

    Pokoje wymagają odświeżenia.
    Bardzo urozmaicone i smaczne śniadanie. Hotel pięknie położony nad rzeką. Atrakcją jest piękna plaża, na którą obsługa dowozi łódkami. Obsługa jest niezmiernie miła. Codziennie sprzątane pokoje. Czas można spędzać przy dwóch basenach lub na plaży.
    AnkaMiau
    pl

    Ocena

    10
    20 kwietnia 2017

    Gorąco polecam

    Trochę szkoda, że hotel jest nieco na uboczu, jednak ma to również plusy - np. spokój i ciszę.
    Cały hotel jest przeuroczy. Posiada dwa baseny, z których jeden jest na dachu. Restauracja położona jest nad rzeką, dzięki czemu jest przepiękny widok. Jedzenie też jest bardzo dobre. Na plażę można dotrzeć albo łodzią motorową, albo kajakiem. Wieczorami organizowane są wycieczki łodzią, w czasie których można oglądać świetliki - cudowne i bardzo romantyczne. Pokoje są czyste, eleganckie i bardzo dobrze wyposażone. Obsługa jest bardzo pomocna i miła. POLECAM!
    Mariusz
    pl

    Ocena

    10
    13 kwietnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Izabella
    pl

    Ocena

    10
    28 marca 2017
    Obłędne miejsce. Polecam.
    Monika
    pl

    Ocena

    9,6
    23 marca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    7,9
    8 stycznia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.